Donate Now

Månadsgivare

0%

Som månadsgivare  genom Desert Flower investerar ni investera i en framtid där fler barn får chansen att slippa uppleva det fruktansvärda trauma och de medföljande problem som dessa flickor får uppleva. Ert engagemang bidrar till en tryggare och mer rättvis värld. Samtidigt som ert stöd har stor betydelse för vårt arbete, visar det era medarbetare och kunder att ni tar ansvar för barn i en mycket utsatt situation. Barnen är vårt ansvar, vår gemensamma framtid.

Vi erbjuder olika sorters samarbeten, beroende på vilka resurser ni vill bidra med.  Hör gärna av dig om du har några frågor om samarbeten eller insamling genom att skicka oss ett mejl, eller ring oss på telefon: +46 (0)721749995

HUR LÄMNAR MAN BIDRAG?

Insamlingsstiftelsen Desert Flower Foundation Scandinavia är stolt innehavare av s.k. 90-konto vilket innebär att stiftelsen står under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll. Detta är en kvalitetsstämpel och en garanti för givaren att högst 25% av de insamlade medlen används till insamling och administration.

PG 900 632-1

Bidrag mottages tacksamt från både företag och privatpersoner. Inga insamlade medel placeras i aktier, fonder eller andra typer av värdepapper.”

SÄKERT GIVANDE

Desert Flower Foundation Scandinavia har 90-konto och följer svensk Insamlingskontrolls regler för insamlingsverksamhet.

Stort tack för ert engagemang och för att ni valt att samarbeta med Desert Flower Foundation Scandinavia

 

Tidigare givare   

   Dela Donera nu