Donate Now

Företagsgåva Desert Flower

0%

Genom en företagsgåva via Desert Flower investerar ni i en framtid där fler barn slipper uppleva det fruktansvärda trauma och de medföljande problem som dessa flickor utsetts för. Ert engagemang bidrar till en tryggare och rättvisare värld. Samtidigt som ert stöd har stor betydelse för vårt arbete, visar ni era medarbetare och kunder att ni tar ansvar för barn i en mycket plågsam och utsatt situation. Barnen är vårt ansvar, vår gemensamma framtid.

Vi erbjuder olika sorters samarbeten, beroende på vilka resurser ni vill bidra med.  Hör gärna av er om ni har frågor om samarbeten eller insamling genom att skicka oss ett mejl, eller ring oss på telefon: +46 (0)721749995

HUR LÄMNAR MAN BIDRAG?

Insamlingsstiftelsen Desert Flower Foundation Scandinavia är innehavare av 90-konto vilket innebär att stiftelsen står under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll. Detta är en kvalitetsstämpel och en garanti för givaren att högst 25% av de insamlade medlen används till insamlingen och administrationen.

PG 90 06 32-1

Bidrag mottages tacksamt från både företag och privatpersoner. Inga insamlade medel placeras i aktier, fonder eller andra typer av värdepapper.

SÄKERT GIVANDE

Desert Flower Foundation Scandinavia har 90-konto och följer svensk Insamlingskontrolls regler för insamlingsverksamhet.

Stort tack för ert engagemang och för att ni valt att samarbeta med Desert Flower Foundation Scandinavia

 

Tidigare givare   

   Dela Donera nu